79 évesen elhunyt Sir Frank Williams, az autósport egyik legnagyobb alakja, a Williams istálló alapítója, és annak korábbi tulajdonosa.

Williams Angliában született, 1942-ben, már fiatalon az autóversenyzéssel foglalkozott, azonban a királykategóriáig nem jutott el, ennek is köszönhető kezdett el csapatok menedzselésével és üzlettel foglalkozni.

1977-ben alapította meg a Williams csapatot, amely 7 egyéni és 9 konstruktőri világbajnoki címével a Formula–1 egyik legsikeresebb csapata.

Williams életét azonban beárnyékolta egy baleset, amely 1986 márciusában történt. Egy bérelt autóval a Paul Ricard-i pályáról a nizzai reptérre igyekezett, amikor elvesztette uralmát a jármű felett. A kocsi felborult, és gerinctörést szenvedett, amelynek következtében részlegesen megbénult és többé nem tudott lábra állni. Peter Windsor – a Williams csapat egyik menedzsere – is az autóban ült a baleset alatt, ő azonban csak könnyebb sérüléseket szenvedett. Sir Williamst viszont élete végéig tolószékhez kötötte a baleset.