Az oltástagadó, mesekönyv daráló Dúró Dóra férjéről azt lehetne gondolni, hogy már nem tud sok újat mutatni. Azonban most megint olyat húzott elő, amitől mi szégyellhetjük magunkat helyette. Ugyanis az ilyen megnyilvánulásaival nemcsak saját magát járatja le, hanem hazánkat is, mert annyi szégyenteljes kijelentése utána még mindig van társadalmi igény a tevékenységére.

Novák Előd ezúttal abban kelt ki a posztjában, hogy az év első szülöttje roma származású.

“Minden évben szimbolikus jelzés, hogy milyen nemzetiségű Magyarország első szülöttje, hiszen kisebbséggé válhatunk saját hazánkban. A cigányság népességrobbanására már csak a Mi Hazánk Mozgalom figyelmeztet, pedig az eltartók-eltartottak arányának romlásával már nem pusztán a nyugdíjrendszer, hanem az egész államháztartás fenntarthatatlansága fenyeget” – fogalmazott.

Hozzátette, hogy – “hazánk legnagyobb problémájával, a katasztrofális demográfiai folyamatokkal nem mer szembenézni a felelőtlen kormány, a cigányságban inkább olcsón megvehető szavazótábort lát, ezért az Orbán-kormányok alatt is tovább nőtt a tizenévesek és az alacsony iskolai végzettségűek körében a termékenység, és ezt abszurd módon nemzeti sikerként tálalják”.

Ahelyett, hogy ez egy olcsó kocsmában hangzana el 6 Arany Ászok és ugyanannyi Unicum után, egy mérhető politikai párt egyik vezető alakja írja ki a közösségi oldalára. Egyik helyzetben sem elfogadható kijelentés, azonban az előbbinál még megvan az esély arra, hogy másnap kijózanodva átértékelje magában az ember a dolgokat, addig Novák Előd esetében csak abban bízhatunk, hogy a társadalmunk fog kijózanodni, és nem lesz vevő az efféle gyűlöletszításra.

Kiemelt kép: Novák Előd facebook oldala