„Egy perc, amin a jövőnk múlhat. Egy perc, ami az unokáink életét is meghatározhatja. Arra kérünk Benneteket, támogassátok aláírásotokkal az ellenzék népszavazási kezdeményezését. Nézzétek meg, hogy miért tartjuk a kormányváltáshoz vezető következő lépésnek a népszavazást és írjatok alá, ha egyetértetek velünk!” – olvasható Dobrev Klára Facebook oldalán.

A Demokratikus Koalíció politikusa az ellenzék népszavazási kezdeményezését népszerűsítő videója mellé írta ezt a pár sort a közösségi oldalán.

„Pár kedves szó, egy kézfogás. Legtöbbször ezek az apró dolgok adnak új lendületet. A héten több aláírásgyűjtő pulthoz elmentem, hogy megköszönjem az önkénteseink fantasztikus munkáját és persze volt alkalmam picit veletek is beszélgetni. Nagyszerű érzés, hogy lehet rátok számítani most a közös népszavazási aláírásgyűjtésben is. Írjatok alá minél többen! Mutassuk meg, micsoda erő van bennünk! Mert erre a csapatmunkára lesz szükség, hogy leváltsuk a kormányt. Előválasztás, népszavazás, kormányváltás, ebben a sorrendben megyünk előre!” – biztatja követői közösségi oldalán Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje, az Európai Parlament alelnöke, 3 gyermek édesanyja.