Az intenzív osztályon, mélyaltatásban fekszik Magda Lajos. A kiváló zenész eddigi pályafutása során számos zenekarral dolgozott együtt, többek között a Magna Cum Laude zenekar számos koncertjén nyújtott segítséget. Az állapotáról a zenekar a hivatalos facebook oldalán számolt be:

„Talán néhányan, a régi rajongók közül emlékezhettek rá. Magda Lala, Barátunk, Zenésztársunk, Testvérünk. Mi csak így nevezzük őt. Több alkalommal segítette zenekarunkat a koncertjeinken, tette még különlegesebbé Magnatofon című dalunkat, felejthetetlen billentyű játékával. Most rajtunk a sor! Nekünk kell segítenünk rajta. Az alábbi posztban találjátok felesége, Natália segítség kérését. Ha teheted, segíts Te is! Segítsünk EGYÜTT! Imádkozzunk együtt Laláért, hogy mihamarabb lássuk magunk között!”

Az index értesülései alapján kiderül, hogy a zenész és párja kétoldali tüdőgyulladással és tüdőembóliával kerültek két hete kórházba. A felesége azóta meggyógyult ám Lajos tüdejét 100%-ban érte a gyulladás, és csak műtüdő segítségével sikerült életben tartani, ám azóta is mélyaltatásban van.

Szerkesztőségünk nevében kívánok mielőbbi felépülést a zenésznek!

Borítókép forrása: Magna Cum Laude zenekar facebook csoportja