Kulcsár Edina és Szabó András, alias Csuti pénteken jelentette be, hogy házasságuk annyira megromlott az utóbbi időben, hogy úgy dönttöek, külön utakon folytatják és elválnak egymástól.

„Nem is tudom, hol kezdjem… Egy évig küzdöttünk, de mivel mindkettőnknek más a szeretetnyelve, így elengedtük egymás kezét… Annyira szerettem volna, hogy működjön, ahogyan Edina is, és mindketten meg is tettünk mindent, hogy rendbe hozzuk a házasságunkat, de sajnos nem ment, vége” – olvasható Csuti pénteki Instagram bejegyzésében. 

Egy hétvégével később, hétfő délután Kulcsár Edina Facebook posztban számolt be arról, hogy ismét rátalált a szerelem. Posztjában leírta, hogy Csutival már egy ideje nincsenek együtt, azonban jó kapcsolatot ápolnak a közös gyerekek érdekében. Emelett beszámolt új szerelméről is, aki nem más, mint G.w.M, polgári nevén Varga Márk.

„Igaz, hogy nem 3. fél miatt lett vége a kapcsolatunknak, viszont azt nem tagadom, hogy közben rámtalált a SZERELEM! Egy olyan szerelem, amivel még nem találkoztam! Amiről azt sem tudtam, hogy létezik!!! Habár nem akartam azonnal kiteregetni a dolgaimat, mert mindennek időt szerettem volna hagyni, de túl kicsi ez az ország és egyesek késztetést éreznek, hogy a saját életük helyett a másikével foglalkozzanak” -írja posztjában az influenszer.

Kiemelt kép: Pixabay