Az írországi Carlow városában egy idősebb férfi holttestét két másik személy bevitte a postára, hogy felvegyék az elhunyt nygdíját – értesült a Telex.

Az Irish Times cikke szerint péntek délelőtt egy férfi megjelent egy férfi a postahivatalban, hogy átvegye egy idősebb hozzátartozója nyugdíját, ahol közölték vele, hogy a járandóságot csak a jogosult személy jelenlétében tudják felvenni, ezért a férfi üres kélzzel távozott.

Kis idő elteltével azonban visszatért 2 másik férfi társaságában, akik közül az egyik volt az a 66 éves nyugdíjas, aki ekkor már halott volt. Az elhunyt nyugdíjas kitámasztották, hogy ne keltsen gyanút, azonban egy nőnek feltűnt, hogy valami nem stimmel, és jelezte, hogy szerinte a férfi nincs igazán jól.

A nő éárdeklődése miatt a két férfi megijedt, és kiszaladt az épületből, hátrahagyva a holttestet. Mint a kihívott mentők hivatalosan is megállapították, a helyszínen hagyott nyugdíjas már halott volt. A hatóságok közlése szerint néhány házra lakott a postától, és mindenki igazán rendes embernek ismerte. A rendőrség keresi a hozzátartozóit, akik még utoljára szerettek volna hasznot húzni belőle.

Kiemelt kép: Illusztráció, Pixabay