Velünk ugyanis gyakorlatilag ez történt, hiszen oldalunk a bahir.hu 2020. május 15-én indult útjára, így ebben a hónapban lettünk két évesek. Két év hosszú idő, ahogy mondani szokás sok víz lefolyt a Dunán az indulásunk óta. Voltak nehezebb, és kevésbé nehéz időszakok, azonban mostanra olvasóinknak hála eljutottunk oda, hogy Baranya megye egyik legolvasottabb oldala vagyunk, amiért végtelenül hálásak vagyunk Önöknek!

Az elmúlt két évben próbáltunk a megye, az ország és a nagyvilág híreiről minél gyorsabban és pontosabban tájékoztatni önöket, igyekeztünk érdekes interjúkat készíteni, érdekes emberekkel, fontosnak tartottuk, hogy az oldalunkon ne csak hírek, hanem véleménycikkek is megjelenjenek, mindezeket a jövőben is szem előtt fogjuk tartani.

Bízzunk benne, hogy a következő két évünk is eredményes és sikeres lesz, reméljük, hogy ahogy eddig, úgy ezután is velünk tartanak, hogy lesz lehetőségünk tovább fejlődni, tanulni és még jobbá válni, ugyanis nekünk ez a célunk: minél jobbnak, pontosabbnak, érdekesebbnek és gyorsabbnak lenni, hogy a lehető legtöbb hírt, interjút, publicisztikát vihessük el önöknek!

Megkésve, de boldog születésnapot kívánunk – ezúttal saját magunknak.

Főszerkesztőként ezúton is köszönöm valamennyi kollégám kitartó, áldozatos és színvonalas munkáját az elmúlt két esztendőből!