Zenei platformot indított a Yettel, amiben a pécsi Punnany Massif mellett Majka és a Margaret Island felkarol egy-egy feltörekvő helyi együttest. Yettel Stage célja, hogy országos ismertséghez segítse a tehetséges előadókat a digitális eszközök és a rutinos zenei alkotók tapasztalata által.

A platform egyedülálló, ingyenes koncertsorozattal indult az ország három pontján. Elsőként Pécsen a Tettyei romoknál lépett fel a Punnany Massif a Kacaj zenekarral. Ezt követően Majka állt színpadra Ózdon Perrin társaságában, majd a Margaret Island zárt az esemény sorozatot a Kőröshegyi levendulásban The Pontiac-kal közös koncertjével.

Dolezsai Gergely, a Yettel márka és kommunikációs igazgatója elmondta, hogy koncertekről készülő videóklipekkel tovább fogják segíteni a feltörekvő tehetségek ismertségének szélesítését. Illetve azt is elmondta, hogy ősszel készülnek még egy nagy dobásra, amiről egyelőre még nem árulhat el részleteket.

A pécsi koncert előtt sikerült mikrofonvégre kapnunk Farkas Rolandot, az az Wolfiet a Punnany frontemberét, illetve a velük fellépő Kacaj zenekar énekesét Katona Bálintot.

Ha kíváncsiak arra, hogy mit tervez a Punnany a jövő évi 20. születésnapjukra nézzék meg Wolfieval készül interjúnkat.

Fotók: Hegedüs Tünde