Halálos baleset történt.

Eddig tisztázatlan körümények között 2022. október 31-én 10 óra 30 perc körül a 8402-es számú út 1. kilométerszelvényében, Devecser határában egy személygépkocsi lesodródott az úttestről és felborult. Az autó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – közölte Nagy Judit rendőrségi szóvivő.

Információink szerint egy 28 éves noszlopi férfi, Noszlop felől Devecser irányába haladt, amikor egy jobbra ívelő kanyarban – valószínűleg a nem megfelelő sebesség miatt – kisodródott majd keresztbe fordulva az árokba csapódott és többször megpördült. A kocsi végül fejtetőre borulva állt meg az út szélén. A sofőr úgy tudjuk be volt kötve, de a borulás után részben kiesett a kocsiból és az autó alá szorult. Az ajkai tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, azonban az életét már nem lehetett megmenteni, a helyszínen meghalt.

Úgy tudjuk a férfi – aki egy hónap múlva lett volna 29 éves – külföldön dolgozott, kedden utazott volna vissza. Kiderült, hogy a sofőrnek sosem volt jogosítványa.

A baleset körülményeit vizsgálják a rendőrök. – írja a deltahirek.hu