Ismét szóba került a jelenleg, kölcsönben az angol másodosztályú Millwallban játszó Callum Styles Ferencvárosba szerződése. A 8-szoros magyar válogatott játékos Fradiba igazolása már nyáron is téma volt, a futballista június elején a csakfoci.hu-nak erősítette meg elsőként, hogy keresték a magyar bajnoktól.

– A Ferencváros sportigazgatójával (Hajnal Tamással) kapcsolatban vagyunk, rendszeresen beszélünk. A Fradi egy nagyszerű klub, amely a BL-ben és az EL-ben is játszott, ez is egy lehetőség lehet, akárcsak az angol első vagy másodosztály. El tudom képzelni, hogy Magyarországon játszom majd, de beszélnem kell az ügynökömmel, meglátjuk, milyen ajánlataim lesznek – mondta az akkor a harmadosztályba kiesett Barnsley-ból csapatot kereső futballista honlapunknak.

Styles most ismét megerősítette a zöld-fehérek nyári érdeklődését, és a Nemzeti Sporthíradónak elmondta, egyre jobban el tudja magát képzelni a Fradiban.

– Hivatalosan nem küldtek nekem szerződési ajánlatot, de az ügynököm és a Ferencváros folyamatos kapcsolatban volt egymással. Szóval egyértelmű, hogy odaigazolhattam volna, de végül nem jutottunk el addig a pontig.

A Ferencvárosnak is szüksége lehet új igazolásokra, ugyanis a hírek szerint Sammy Mmae, Aissa Laidouni, Adame Traouré és Frank Boli iránt is vannak érdeklődő, így lehetséges az ő távozásuk.