Várjuk azok jelentkezését, akik látták a Nagycserkesz közelében történt balesetet, és körülményeiről érdemleges információval rendelkeznek.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 15000/449/2022. bűnügyi számon folytat büntetőeljárást közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

2022. november 5-én 15 óra körül Nyíregyháza felől Nagycserkesz irányába közlekedett egy Skoda Octavia típusú személygépkocsi, amikor a 36-os számú főút 42. kilométer szelvényében az előtte haladó tehergépkocsi előzését követően megcsúszott, áttért a szemközti sávba és összeütközött egy vele szembe közlekedő kisteherautóval. A baleset következtében a személgépkocsit vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendelkezésre álló adatok szerint közvetlenül a baleset bekövetkezése előtt Nagycserkesz irányából Nyíregyháza felé egy piros színű személygépkocsi is közlekedett, amelynek a vezetője és utasai érdemleges információkkal szolgálhatnak a baleset körülményeinek tisztázása érdekében, ezért várjuk jelentkezésüket. A rendőrség várja azoknak a jelentkezését is, akik a baleset körülményeiről, bármilyen információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.