Az elmúlt 4 évhez hasonlóan az idei évben is sor kerül egy Jótékonysági kvízre. A koncepció a szokásos: a részt vevő csapatok támogatnak valamilyen civil Egyesületet, és ezzel együtt egy fantasztikus játékban is részt vesznek.

Ezúttal két szervezetnek is próbálunk segíteni!

– A Nő az Esély Egyesület szegény gyermekeknek és családoknak a Mikulás napját és Karácsonyát szeretné segíteni!

– A Halmozottan Sérült Gyermekek Szüleinek Egyesülete fogyatékkal élő gyermekeket foglalkozó intézményeknek és családjuknak igyekszik segítséget nyújtani.

3-8 fős csapatok jelentkezését várjuk a rendezvényre. Az esemény ingyenes, de minden induló csapatot kérünk, hogy valamivel támogassa valamelyik Egyesület munkáját! Ez lehet pénzadomány, játék, tartós élelmiszer, édesség, de ruha- és plüssállat adományoknak a szervezetek nem tudják már hasznát venni.

Maga a kvíz 6 blokkból áll és a legjobb helyezést elérő csapatok nyerni is fognak. Eddig a Rejtélyek Pincéje, az Avon, a Pécsi Állatkert és a Bóbita Bábszínház ajánlott fel ajándékot, de más szervezetek megkeresése is folyamatban van.

Az esemény december 15-én, csütörtökön, 15 órakor kezdődik a Kijáratban (ha sok csapat van, lehetséges az esemény 2 helyszínen történő megtartása). Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Az eseményről részletes információ itt elérhető.