Sajnálatos, de ismét egy szörnyű közlekedési balesetről kell, hogy beszámoljak ugyanis elgázolt a vonat egy embert a Győr-Moson-Sopron megyei Ménfőcsanak és Győrszemere közötti vasúti vonalon. A körülbelül harminc utasért mentesítő szerelvény érkezett, a biztonságos átszállást a győri hivatásos tűzoltók segítik.

MÁVINFORM frissítés: A Győrből Kaposvárra 11:11-kor induló vonat (9605) a Győrből Celldömölkre 10:07-kor elindult, gázolásban érintett vonat (9214) megállóhelyein is megáll Győrszemerétől. Győr és Győrszemere állomások között pótlóbusz szállítja az utasokat.

11 órától a Volánbusz elfogadja a Győrszemere és Győr közötti helyközi járatain a vasúti menetjegyeket és bérleteket. A balesetben érintett vonat utasait átszállítják egy másik szerelvényre.

MÁVINFORM információ:

A Győrből Celldömölkre 10:07-kor elindult vonat (9214) elgázolt egy embert Ménfőcsanak és Győrszemere között. A helyszínelés ideje alatt- várhatóan kora délutánig – szünetel a vonatforgalom Győrszabadhegy és Győrszemere között. Emiatt a vasúttársaság pótlóbuszt rendel. A Győr-Pápa-Celldömölk vonalon megnő az eljutási idő, ez érinti a Helikon InterRégió vonatokat is.

Az utasok biztonságos átszállásánál a tűzoltók nyújtanak segítséget.

Forrás: katasztrofavedelem.hu