Halálos baleset történt a 81-es főúton, Magyaralmás térségében, szombaton este.

A 66 éves móri férfi BMW típusú személygépjárművével Székesfehérvár felől Mór irányába közlekedett. A rendőrség közleményében azt írta, a 15-ös kilométerhez érve a BMW, az előtte haladó Citroen típusú személyautó előzésébe kezdett, azonban a manőver során a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett és először a Citroennek ütközött, majd átsodródott a szemközti forgalmi sávba.

A szemből érkező Suzuki vezetője észlelte a manőverező autót, elrántotta a kormányt, érintőlegesen ütköztek, azonban a Suzuki mögött érkező Forddal frontálisan összeütközött.

Az ütközés olyan erejű volt, hogy mindkét autó az árokba csapódott. A BMW kereke szinte a vezetőülésig préselődött, sofőrje a helyszínen életét vesztette, felesége aki mellette ült, könnyebben sérült. A Fordban szintén ketten utaztak, ők is könnyebb sérülést szenvedtek. A Suzukiban egy idős házaspár utazott, ők nem sérült meg.

A Delta Hírek információi szerint a móri házaspár Székesfehérvárról, bevásárlásból tartott hazafelé. Úgy tudjuk a 66 éves férfi nemrég ünnepelte a születésnapját, mindene volt az autó, fiától vadonatúj téli gumit kapott ajándékba.

A rendőrök szakértőkkel közösen vizsgálják a baleset körülményeit.

Fotók: Delta Hírek