A Bolt piacvezető európai utasszállító alkalmazás, amely utasok és sofőrök millióit köti össze világszerte, könnyebbé, gyorsabbá és megbízhatóbbá téve ezzel a városi mobilitást. A Budapesten piacvezető taxitársaság legnagyobb előnye, hogy a taxirendeléshez csupán le kell tölteni egy applikációt, ahol minden, az utazáshoz szükséges hasznos információt megtalálhatunk. Idén februártól pedig már Pécsett is élvezhetjük az Bolt taxi előnyeit.

Az applikáció előnyei az utasoknak

Az applikáción történő taxirendelésnek számos előnye van; a felhasználóknak csupán be kell írniuk az úti célt, majd egy kattintással megrendelhetik az autót. A Bolt modern felületének köszönhetően a fuvar megrendelésekor az utasok látják az útvonalat és az utazás előzetesen kalkulált árát, emellett a sofőr pontos helyzetéről, értékeléséről és érkezési idejéről is informálódhatnak, valamint eldönthetik, hogy készpénzzel vagy kártyával szeretnének fizetni.

Miért jó a Boltnál vezetni?

Az applikációs taxirendelés előnyeinek köszönhetően jelenleg Európa és Afrika 45 országában és 500 városában több mint 100 millió ügyfél veszi igénybe a Bolt szolgáltatását. Magyarországon Budapest mellett öt vidéki városban utazhatunk Bolt taxival, ennek köszönhetően mind a külföldiek, mind a magyarok körében magas azoknak a száma, akik a Bolt taxit választják utazásaikhoz. Mindez azt eredményezi, hogy a Bolt sofőrjei minden nap magas fuvarszámot teljesíthetnek, ezáltal pedig többet kereshetnek. A magas fuvarszám mellett a nemzetközileg ismert, piacvezető technológiára épülő taxitársaságnál időszakos bónuszok és szabad időbeosztás könnyíti meg a sofőrök életét.

A Bolt sofőrök munkáját szintén egy applikáció segíti, melynek átlátható felületén olyan, az utazásokra vonatkozó statisztikákról informálódhatnak, mint a heti teljesített fuvarszám vagy a vezetéssel töltött órák száma. Ráadásul a Bolt nem terheli fix tagdíjjal a sofőröket; csak a ténylegesen megtett fuvarok után kell jutalékot fizetniük. 

Az applikáción belül a sofőrök is igénybe vehetnek biztonsági funkciókat; vészhelyzet esetén az SOS gomb megnyomásával hívhatnak segítséget, illetve lehetőségük van arra, hogy megosszák az utazásukat egy külső személlyel, aki így nyomon tudja követni az utazást és meg tud bizonyosodni róla, hogy a sofőr biztonságosan megérkezett a célállomásra.

A vállalat pécsi flottájába az országos taxirendeletnek megfelelő, 10 évnél fiatalabb autókat várja, és a Bolthoz való csatlakozás fontos követelménye, hogy a jövendőbeli sofőrök rendelkezzenek taxis vezetői engedéllyel. Az érdeklődők ezen a linken tudnak jelentkezni.