Őrületes mérkőzésen 30-28-ra nyert a magyar férfi kézilabda válogatott az izlandi válogatott ellen. A mérkőzés elején Izland ugyan folyamatosan vezetett, ám nem tudott elszakadni, és a magyar csapat mindig fel tudott zárkózni. Aztán 8-8 után egy közel nyolcperces magyar gólcsend következett, és az izlandiak 5 gólra elhúztak. Utána próbáltunk kapaszkodni, ám mindig amikor úgy nézett ki, hogy fel tudunk zárkózni, jött valami hiba, így a félidőben 17-12-es izlandi előnnyel mentek a csapatok.

A második félidő első 15 perce semmi jóval nem kecsegtetett, az izlandi csapat stabilan tartotta a 4-6 gólos előnyét, ám 25-19 után egy 4-0-ás szériával visszatértünk a meccsbe. Ezután azonban Izland is összekapta magát, így az 53. percben még 28-25-ös előnyben voltak. Ami azonban ezután történt, arra talán senki sem számított: az addig elég gyengén védő Mikler Roland hirtelen bravúrt bravúrra hárított, Bodó átlövései meg mind betaláltak. Így az 56. percben már 28-29-re mi vezettünk. Ezután jött még egy Bodó lövés, ám ennél több gól nem született. Izland a mérkőzés utolsó szűk 8 percében produkált egy olyan gólnélküli szériát, amit mi az első félidőben.

A magyar válogatott ezzel 4 ponttal vezeti a csoportját és ha hétfőn a ma Dél-Koreát megverő portugál válogatottat le tudja győzni, akkor nagyon közel kerül egy olimpiai selejtezőt érő helyezéshez.