Keresztbe fordult buszt mentettek kora reggel, miután a somogyi utakat sem kímélte az éjszakai hóesés, így aztán az Osztopán és Somogyjád közötti úton a somogyi KÖTÉL” Egyesület, a Kaposvári Önkéntes Tűzoltó és Életmentő Egyesület önkénteseinek kellett a menetrend szerinti autóbusz segítségére sietniük.

A közlekedési balesetnél a tűzoltók csörlő segítségével mentették ki a járművet.

Keresztbe fordult egy menetrend szerint közlekedő autóbusz az Osztopán és Somogyjád közötti úton, az eddei elágazás közelében. A kaposvári önkéntes tűzoltók csörlővel mentették ki a járművet, amelynek utasait korábban mentesítő járat szállította tovább. – olvasható az esetről a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi főigazgatóságának hivatalos honlapján.

Baranyát sem kímélte az időjárás, Mohácson kerítésbe csapódott egy autó.

Késő éjszakai órában történt közlekedési balesetben kerítésbe csapódott egy autó Mohácson.

A szerencsétlen baleset miatt lezárták a Jókai Mór utca érintett szakaszát.

Kerítésbe csapódott egy gépkocsi Mohácson, a Jókai Mór utca és a Baross utca sarkán. A baleset következtében a jármű vezetője beszorult, a mohácsi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, teljes útlezárás mellett dolgoznak a helyszínen.

Tóba csúszott egy autó kora reggel Esztergomnál.

Szerencsés kimenetelű közlekedési baleset történt ma, a kora reggeli órákban mikor is Esztergomnál tóba csúszott egy autó.

A tűzoltók csörlővel vontatják ki a járművet.

A meredek partoldalról egy tóba csúszott egy gépkocsi Esztergom külterületén. A vezető ki tudott szállni járművéből. Az esztergomi hivatásos tűzoltók csörlő segítségével vontatják majd ki az autót a tóból.

Forrás: katasztrofavedelem.hu

Fotó: Facebook/kékvillogó