A világon történt eddigi legbrutálisabb, gyerek által elkövetett gyilkosság egy Amarjeet Sada nevű fiúhoz köthető. Az indiai Bihar Begusaray kerületéből származó fiatal fiú 1998-ban született. Évekig éltek komoly nélkülözésben, ám ekkor a család egy Mushahari nevű faluba költözött, ahol az édesapa munkásként dolgozott.

Amarjeet állítólag 2006-ban meggyilkolta hatéves unokatestvérét, röviddel ezután pedig megölte saját 8 hónapos húgát is, miközben a fiú családja próbálta eltitkolni az ügyet. Később

AMARJEET MEGÖLTE A SZOMSZÉD FÉLÉVES KISLÁNYÁT, KUSHBOOT IS.

A helybéliek ekkor számonkérték a gyereket, aki beismerte a gyilkosságot.

A sorozatgyilkos (serial killer) az a személy, aki több, egymást követő emberi életet követ el, általában motiválatlanul vagy a saját szórakozása kielégítése érdekében. Az ilyen tettek gyakran rendkívül brutálisak és kegyetlenek, és a sorozatgyilkosok általában hiányoznak a normális érzelmi kapcsolataik, vagy különös vonzalmat éreznek a vérontás iránt. A sorozatgyilkosok kivételesen veszélyesek lehetnek, és nagyon nehéz őket elkapni és megállítani. Mindez Amarjeetre is igaz, aki az indiai rendőrség szerint egyértelműen pszichopata, tettét nem bánta meg.

Amarjeet 2007-ben letartóztatták, melynek során

BEISMERTE, HOGY NŐVÉRE HÁROM HÓNAPPAL KORÁBBAN, ÉS UNOKATESTVÉRE EGY ÉVVEL KORÁBBAN TÖRTÉNT HALÁLÁÉRT IS Ő A FELELŐS.

Mivel a helyiek nem adnak ki róla bővebb információt, nem tudni, mi történt azóta a világ legfiatalabb sorozatgyilkosával és családjával, ami biztosnak tekinthető, hogy 18 éves koráig egy indiai gyermekintézetben volt, onnan azonban kiszabadult, holléte jelenleg nem ismert.