A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

A Siklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 02050-157/9/2023. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Szabó János ügyében.

A 68 éves férfi a Sellye, Domb utcai otthonából tűnt el, telefonja nincs, tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. A rendelkezésre álló információk alapján a férfit 2023. január 20-án 16 óra körül látták utoljára Kákics településen.

A férfi körülbelül 185-190 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, ősz haja, ősz szakálla és kék szeme van. A férfi térben és időben nehezen tájékozódik, feltehetően zavartan viselkedik. Utolsó ismert ruházata vékony felső, világos farmernadrág, valamint bakancs.

A Siklósi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki a képen látható Szabó Jánost felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán,  a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Siklósi Rendőrkapitányságon.