Nemrégiben kisebb csörte alakult ki a Rising Star egykori bronzérmese, valamint az ismert Való Világ győztes között. A történet apropója az volt, hogy a Zámbó Jimmy iránti rajongásáról is ismert énekes nemrégiben megvásárolta a Király egykori autóját. Ez pedig Alekosz szerint óriási hiba volt.

Annak az autónak egy csepeli múzeumban lenne a helye! Ayrton Senna versenyautójába se ülünk be, Jimmyjébe se lenne szabad.” – nyilatkozta a Valóságshow-szereplő.

Peter Srámek azonban nem hagyta annyiban a dolgot és a közösségi oldalán reagált a szerinte igaztalan vádakra.

Az autó eladó volt, én pedig megvettem. Ez egy szimpla adásvétel volt, ami előtt valóban nem kértem Nagy Alekosztól engedélyt. Őszinte leszek, nem tudtam, hogy kellett volna… Ha nem én veszem meg az autót, akkor megveszi más.” – tette közzé, majd odaszúrt a szerinte teljesítmény nélkül ismertté vált Alekosznak:

„Azt értem, hogy minden áron szerepelni szeretne az újságokban és televíziókban, de ezt megteheti a produktummal is, amit letesz az asztalra. Ja, hogy az nincs? Rendben, legyen. Annyi háton felmászott már, ha az enyém kell most, hát legyen… A továbbiakban azonban nem szeretnék Alekosszal és az ő bulvárkreálmányaival foglalkozni.”

Arra is kitért, hogy nem igaz, hogy Sramek-001-es rendszámmal használná az autót, ezt a rendszámot mindösszesen egy forgatás erejéig tették a járműre.

Alekosznak nem ez volt az első Zámbó Jimmy-s vonatkozású beszólása, nemrégiben állítólag azért jártak kinn nála rendőrök, mert többedmagával túl hangosan hallgatta Jimmy dalait. Akkor a börtönbe be nem vonuló Lagzi Lajcsival példálózott, miszerint szigorúbban vele szemben, mint a mulatós énekest, továbbá bő egy hónappal ezelőtt ultimátumot is adott neki, hogy febr. 16-ig van ideje börtönbe vonulni. Következményekről persze akkor sem esett szó.

Borítókép forrása: borsonline.hu