A budapesti Gundel Cafe Patisserie Restaurant március 13-án hősökhöz méltó lakomával fogadta a magyar mentőkutyákat, és természetesen a csapatból a gazdik sem maradhattak ki, őket is megvendégelte a Gundel.

Ebek és gazdáik megbecsülését mi sem mutatja jobban, mint az, hogy az ebeknek külön menüvel is készültek a patinás étteremben.

A Gundel Étterem, már megnyitása óta nem csak a kiváló ételeiről híres, ha nem arról is, hogy a kifinomult gasztronómiája mellett valódi élményt nyújt a vendégeinek a barátságos és családias a fogadtatással. Hát most ezt igazán megfejelték.

„Még mindig a hatása alatt vagyunk! Tegnap a törökországi katasztrófában összes résztvevő kutató-mentő szervezet tagjait, a mentőkutyákkal együtt vendégül láttuk, a Gundel Palota Erzsébet Királyné díszteremben, ahol fejet hajtathattunk ezen csodálatos emberek és négylábú segítőik előtt” – írja a Gundel Cafe Patisserie Restaurant hivatalos közösségi oldalán.

„Óriási megtiszteltetés volt számunkra, hogy a Török nagykövetséggel együttműködve vendégül láthattuk és köszönetet mondhattunk a szervezeteknek, hozzájáruló partnereknek, akik az óriási bajban segítséget nyújtottak a törökországi földrengés áldozatainak. A rendezvény különlegessége az volt, hogy nemcsak az emberek előtt hajtottunk fejet, és láttuk őket vendégül, hanem a mentőkutyák, mint csapattagok előtt is szeretett volna a Gundel tisztelegni. Ezért az #mentőkutyák részére külön menüvel készültünk! Gundel Károly öröksége és szellemisége mindig abban volt egyedi és nagyszerű, hogy itt a vendég nem csupán vendég volt, hanem családtag, barát.” – fogalmaz a Gundel Cafe Patisserie Restaurant a Facebook oldalán.