Mint arról mi is beszámoltunk, hosszú időn keresztül Magyarországon vándorolt egy Svájcból induló farkas, amely vándorútja során több száz kilométert tett meg. Az útja azonban tragikus módon ért véget néhány nappal ezelőtt, amikor egy vadász lelőtte őt. A boon.hu beszámolója szerint azonban úgy tűnik, sikerült megtalálni az elkövetőt.

A rendőrség szerdán megerősítette, hogy természetkárosítás miatt indítottak eljárást. Az ügy részleteiről akkor azonban még nem adtak tájékoztatást. A boon.hu legfrissebb információi szerint azonban most kiderült, hogy egy Nyíregyházán élő, de Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is ingatlannal rendelkező vadász lehetett az elkövető, akinél házkutatást tartottak és több természetkárosításra utaló bizonyítékot is találtak. 

Egyes közösségi oldalakon olyan információ terjed, hogy a tettes azzal védekezik, hogy kutyának nézte a vadállatot, ám ennek hitelességét oldalunk sem megerősíteni sem megcáfolni nem tudja, ugyanis a rendőrség a fentieknél részletesebb információt hivatalosan nem közölt.