A kecskeméti Maminbaba csoport tagjainak édesanyái magukra rögzítettek kisgyermekeiket és a Születésünnepen előadták színes tánckoreografájukat. – tudható meg a Hiros.hu közösségi oldaláról, ahol egy kis videóval is meglepték követőiket.

Kecskeméten a Születésünnephez kapcsolódó megmozduláson évről-évre egyre több hordozós anyuka és gyermeke vesz részt. A 2023. május 7 és 20 közötti programok egy olyan, a várandósoknak, kisbabás, kisgyermekes családoknak szóló rendezvénysorozat május első hetében Kecskeméten, amely egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Jól mutatja ezt az is, hogy a videót már több mint 14 ezren tekintették meg.

Kellemes, ritmusos zene, látszik, hogy a baba-mama párosok egy jól begyakorolt koreográfiával készültek a flashmobra. Az zene és a tánc mellé az anyukák és babáik egy jó  nagy adag jókedvet is belevittek a műsorukba.

„Nagyon fontos a megfelelő hordozó eszköz. Amellett, hogy oktató is vagyok, hordozási tanácsadóként is dolgozom, így mindig az anatómiailag megfelelő hordozó eszközt javasoljuk és használjuk az órákon.” – mondta el az esemény kapcsán Adorján Liza szervező, Maminbaba oktató, hordozási tanácsadó.