A magyarországi gasztro angyalként elhíresült Borbás Marcsi kozmetikai termékcsaláddal rukkolt elő a közelmúltban, és a piacra dobott termékek máris keresetté váltak, Marcsi újabb vállalkozása is sikeresnek bizonyult.

Az egykori műsorvezető a receptek készítése mellett áttért a kozmetikai receptek kiötlésére, kidolgozására. Borbás Marcsi elmondása szerint nem is lehetne boldogabb, hiszen az elmúlt években folyamatosan azzal foglalkozhat, amit igazán szeret.

Úgy tűnik, hogy ez a szerencsés párosítás meg is hozza a számára a sikert mindenben, amihez csak hozzáfog. Nézzük mivel is foglalkozott Magyarország gasztroangyala az elmúlt években.

1995-ben bemondónként debütált a Magyar Televíziónál, ahol például olyan műsorokat vezetett, mint a Főtér vagy a 2011-től képernyőre kerülő nagy sikerű Gasztroangyal sorozat, aminek egyenes következménye a 2019-ben kiadott Borbás Marcsi szakácskönyv. 

Egy nap, egy recept címmel, 2003-ban már saját receptkönyvvel jelentkezett az akkor már országszerte nagy népszerűségnek örvendő tévés. Az első receptkönyv sikerét még hat könyv követte. 2019-től követhetjük nyomon saját oldalát, az egy.hu-t, amit indulása óta folyamatosan rengetegen követnek. Közösségi oldali is népszerűek és olvasottak.

Az 55 éves műsorvezető három éve költözött harmadik férjével az őrségi Szalafőre. A nyugod és vidám mindennapok mellett a helyben alakított pajta-stúdiójában forgatja műsorait.

A nemrég indított új vállalkozása, a Borbás Marcsi-kozmetikumok is egyre sikeresebbek, úgy tűnik, hogy Marcsi számára nincs megállás, nem ismer lehetetlent. Így aztán a Kertem néven piacra dobott kozmetikai termékcsalád, a természetes összetevőivel szintén sikert hoz számára. jelenleg óriási iránta az érdeklődés, és az értékesítésre szánt készleteket pillanatok alatt elkapkodják. 

„Ha valamibe belekezdek, abba beleteszem minden energiám. A munkatársaimtól gyakran hallom, hogy pihenjek, de engem az itteni munka pihentet, akármilyen furcsán hangzik is.” – nyilatkozta a minap a Best magazinnak.

Fotók forrása: Facebook/Borbás Marcsi