Tavaly február elsején adott életet hármas ikreinek Rúzsa Magdi énekesnő, aki az óta már vissza is tért a koncertek világába. Saját elmondása szerint is az elmúlt időszak egyik legjelentősebb fellépése volt számára a Ferenc pápa előtti műsorban való közreműködése.

Az énekesnő a koncertkörútjainak szünetében rendszeresen hazalátogat szülőföldjére, május elején például egy közös családi fotót is megosztott közösségi oldalán az újvidéki látogatásukról, ahová természetesen az egy évvel ezelőtt született hármas ikreit is elvitte. A bájos családi fotó mellett szülőhazájáról is közzétett egy írást, amelynek most egy igazán lélekbemarkolóan szívhez szóló részletét idézzük:

 „Mégis csak van valami ebben a vajdasági levegőben, létben, ami megbabonáz újra és újra, a maga szomorú, olykor meg vidám múltjával együtt. Sose hittem volna, hogy könnybe lábadt szemmel fogom majd megmutatni a gyerekeimnek ezt a naplementét, ami csak itt van a világon egyedül. S közben nézem az arcukat s látom bennük a Krivajban békászó kicsi Magdit, meg a Horgász-szigeten betyárkodó kicsi Vilit. Aztán összemosódik előttem a kép és elcsuklott hangon mondom: -No itt született, anya meg apa.”