„Beteljesült az álom! Irány az NBI!” – olvasható a Kozármisleny SE női kézilabdacsapatának közösségi oldalán.

A szombati meccs után immár valósággá vált a Kozármisleny SE női kézilabdacsapatának az álma, mert megtette az NB I. B-ből felfelé vezető utolsó lépcsőt is. Az Orosháza legyőzésével a mislenyi lányok kiharcolták helyüket az élvonalban, így a következő évadban Kozármislenybe érkezik majd a Győr és a Ferencváros csapata is.

„29 éve kezdődött minden…. egy kis öltöző, hat játékos, a mislenyi iskola, betonos kézilabda pálya…. …és az álom valóra vált!” – kommentálta közösségi oldalán Kovács Tamás, a Kozármisleny Sportegyesület elnöke a csapat életének örömteli eseményét, amihez 29 év munkájára volt szükség.

„A klub, amelybe hat éves szakmai munkámat fektettem, mint edző, mentor, tanácsadó, munkatárs és mindenekelőtt barát, végre megvalósította álmát, álmát, álmát, álmomat, hogy HELYEZZEK A MAGYAR ELSŐ LIGÁBAN.” – írta közösségi oldalán Zdenko Kordi vezetőedző.

Kozármisleny KA–Orosháza 26–23 (18–13)
Női kézilabda NB I. B., 29. forduló.
Kozármisleny SE: Pusztai, Wichmann – Grénus 1, Brettner 3, Polics 12 (5), Halász B. 3, Lengyel L., Pusztai-Hosszu, Scheffer 2, Tobak 1, Szatmár 3. Edző: Gyulay László.

Gratulálunk! Hajrá Misleny!