Immáron több mint 7 év telt el azóta, hogy bemutatták a Gyöngyhajú Lány Balladája c. musicalt, ami egy fiatal lány felcseperedéséről szól, és amiben nem kevesebb, mint 21 omega sláger hangzik el. Nemrégiben azonban mégis az újdonság varázsával hathatott a közönségre a darab: a várandós Békefi Viki helyett ugyanis a 16 éves Kóbor Léna, Kóbor János lánya játszotta el a 18 éves Kriszta szerepét vasárnap a Csepeli Munkásotthon színpadán.

A beszámolók alapján a fellépés nagy sikert aratott.

„Első bemutató. El sem tudom mondani, mennyire fantasztikus érzések kavarognak bennem az első bemutatóm után! Szeretném mindenkinek megköszönni a rengeteg segítséget és szeretetet! Még csak most kezdtük el, alig várom a többi előadást is” – írta az instagram oldalán a lány.

A darabban Léna számos omega slágert maga énekelt, és e téren is elismerést szerzett.

Hihetetlen élmény volt tegnap este. Igazi ünnep és vastaps! Ami természetesen nem csupán Mecky lányának szólt, hanem a jobbnál jobb szereplőknek, Szabó Máténak, aki Lénácskát is segítette a színpadi dolgokban, az írónak, Gömöri Zsoltnak, aki az Omega átiratokért volt felelős, a koreográfusoknak, a táncosoknak. Egyszóval mindenkinek, aki részt vett ebben a fantasztikus előadásban. Méltó volt az Omega emlékéhez. A nézők állva tapsoltak, így köszönték meg a társulat fantasztikus teljesítményét.” – nyilatkozta Trunkos András, az omega menedzsere, és Léna keresztapja.