Augusztus 4-én szerepelt az Ördögkatlan Fesztiválon Mehringer Marci és zenekara. Sajnos a hazafelé úton súlyos autóbalesetet szenvedtek, és többen is megsérültek. A balszerencsésen végződött utazásról Marciék a közösségi oldalukon számoltak be.

A 2021-es X-Faktor felfedezettje, aki ByeAlex mentoráltjaként vált ismertté, és egészen a döntőig menetelt, a kiesése után zenekart alapított, amellyel azóta is járja az országot, a fesztiválokat.

„Mint többen már tudjátok tegnap nagyon súlyos autóbalesetet szenvedtünk az autópályán. Többen is súlyos sérülésekkel hagyták el a helyszínt és szinte minden felszerelésünk is odaveszett. Köszönjük a sok szép üzenetet, és hogy velünk vagytok ebben a szörnyen nehéz időszakban. Ami tegnap történt, arra soha, senki nem számított és kívánjuk, hogy soha, senkivel semmi hasonló ne történjen. Nem tudjuk megköszönni elégszer a rengeteg törodést és hihetetlen gyorsaságot a katasztrófavédelemnek, a mentösöknek, a rendőröknek, a pécsi klinikai orvosainak, a szekszárdi és a kaposvári kórháznak egyaránt. Hamarosan jelentkezünk, szorítsatok értünk, Frickért nagyon, küldjétek neki az energiát.”