Szürreális eseménysor történt a magyar futball világában, miután a Transfermarkt nevű, legismertebb átigazolási hírekkel és a focisták árával foglalkozó oldalon megjelent egy hír. A honlap szerint ugyanis jelenleg 77 százalék esélye van annak, hogy Cristiano Ronaldo az Újpestbe szerződik.

A szaúdi Al-Naszr ötszörös aranylabdás játékosának Transfermarkt-profilján órák óta makacsul tartja magát a pletyka, miszerint a portugál csatlakozni akar a lila-fehér csapathoz. Még az is szerepel rajta, hogy Ronaldo meg akarja nyerni a magyar bajnokságot a csapattal.

Természetesen a valóságban ez egyáltalán nincs így, vélhetően egy vicces kedvű hacker áldozatává vált az oldal. Az Újpest mindenesetre közleményt adott ki, amelyben tanúbizonyságot tettek remek humorérzékükről is:

„A tárgyalások jól haladtak mindaddig, amíg a mezszámok elő nem kerültek. Mivel nálunk a 7-es és a 9-es mez is foglalt, így egyre távolodnak az álláspontok egymástól, jelenleg nem látunk rá esélyt, hogy a Paks otthonában lila-fehérben fusson ki a pályára.”

A csapat a hivatalos Facebook-oldalán is vicces bejegyzéssel cáfolta meg a pletykát.

Forrás: NSO