Az ÁTRIUM SZÍNHÁZ a most kezdődő évad végével, 2024 nyarán befejezi színházi tevékenységét

A Színház közösségi oldalán tudatta a hírt, hogy 2024 nyarán befejezi színházi tevékenységét. A bejegyzésben leírják, hogy nem látják biztosítottnak a további biztonságos működést. Köszönetet mondanak az eddigi támogatásokért, de leírják, hogy ezt így tovább nem érdemes csinálni.

„Elfáradtunk, mert ez a most már öt éve tartó kötéltánc pont azt a kíváncsi és alkotni vágyó energiát veszi el mindenkitől, amiért érdemes és élvezetes színházat csinálni.” – olvasható a Facebook oldalukon.

A bejegyzés még csak néhány órája olvasható, azonban máris rengetegen írtak és fejezték ki sajnálatukat és aggodalmukat. Az egyik kommentelő ezt írja: „A szívem szorult össze, el se akarom hinni, amit olvasok. Sajnos a korlátozott lehetőségeim miatt közel se jutottam el annyiszor társasággal vagy egyedül, annyiszor, mint szerettem volna. Most pedig ez! Teljesen megértem a társaságot, a leírtak minden szavával egyetértek, de akkor is. Millió köszönet nem elég azokért a kellemes és jó élményekért, amit adtatok nekünk az előadásaitokkal! Bízom benne, hogy még lesz alkalmam eljutni”