Baranya megyében, szerdán frontmentes, nyugodt időjárású napunk lesz.
A hajnali, reggeli időszakban néhol előfordulhat párásság, köd, de ezek várhatóan gyorsan eloszlanak, illetve vékonyodó felhőzetté alakulnak.
Délelőtt már többségében derült, napsütéses idő alakul ki országszerte, majd a déli órákra már mindenütt elvékonyodik a reggeli felhőzet. Napközben néhol fátyolfelhőzet jelenhet meg, de nem okoz számottevő zavart a napsütésben.
A hajnali hűvösebb időt délután kellemesen meleg idő követi. Az évszakos átlagnál több fokkal magasabbra emelkedik ismét a hőmérséklet.
Este és éjszaka is marad a nyugodt, eseménytelen időjárás. Napnyugtát követően gyorsan csökken a hőmérséklet. Hajnalban ismét hűvös időre és többfelé kialakuló párásságra készülhetünk.

A jellemző hőmérséklet átlaga (oC):
szerda reggel 13,
szerda délután 26,
csütörtök reggel 13 fok körül alakul.

A LEGVALÓSZÍNŰBB FOLYTATÁS:


– Csütörtökön, pénteken frontmentes, nyugodt idő várható. A hajnali, reggeli órákban, szeszélyes eloszlásban párás, ködfoltos, hűvösebb, majd a nappali órákban nagyobbrészt derült, vagy gyengén, vékonyan fátyolfelhős idő ígérkezik. A kora délutáni időszakban kellemesen, késő nyáriasan magas hőmérséklet, az évszakos átlagnál 4-6 fokkal melegebb idő következhet.

Forrás: EUMET