„Szörnyű, ami velük történt, még keresgéljük a szavakat…”  – kezdte mondanivalóját a videó üzenetben Kiss Ernő Zsolt, feleségével Darinkával az oldalán. 

A színész házaspár pomázi lakosként a Facebook oldalukon, egy videóban kértek segítséget. Felhívásuk elsősorban a művészvilágnak szólt.

A színészházaspár, akik a Jóban Rosszban sorozatban váltak országosan ismertté, egy videóban üzentek a követőiknek, hogy: „Fogjunk össze”!

A felszólító videónak köszönhetően máris érkeznek a felajánlások. Rengeteg a támogató üzenet. Nem csak művészek, de civilek is folyamatosan ajánlották fel a segítségüket. Sokan egyszerűen csak utalnának a szerencsétlenül járt család számára, megint mások pedig a bontásban ajánlják fel a segítségüket. Művészek a műsoruk felajánlásával igyekeznek segíteni.

Október első napjaiban Pomázon kigyulladt egy ház, és a hatalmas lángokhoz megérkeztek a tűzoltók.
A színész házaspár által megosztott felvételek, fotók alapján a családot hatalmas baj érte, a házból csak a falak maradtak. A családnak óriási szüksége van most a segítségre. 
A háromgenerációs ház Pomáz település egyik zöldövezeti, de sűrűn lakott utcájában található. A kigyulladt házból gomolygó hatalmas füstöt és az épületből felcsapó lángokat szomorúan figyelték a pomáziak.
Az égő házhoz nagy erőkkel vonultak ki a tűzoltók és a helyszínen meg is fékezték a tüzet. A házban élők szerencsére nem sérültek meg, de a vagyoni kár viszont nagyon is jelentős, és egyelőre felbecsülhetetlen. 
Pomázi lakosként, a színészházaspár, Kiss Ernő Zsolt és Nyári Darinka, a korábbi Ázsia Expressz játékosai, egy videóban kérnek segítséget a szerencsétlenül járt család gondjainak enyhítéséhez.