„Tessék elfogadni ,hogy egy 21 éves fiatal fiú történelmet ír, és olyan dolgot csinál ami iránymutató kell legyen azoknak is akik 30 éve tapossák a szakmát… meg egymást …” – írja a közösségi oldalára ma kitett bejegyzésében Majka.

Majka azután kelt a 21 éves Azahriah védelmére, hogy több magyar előadó is nyilvánosan bírálta a fiatal énekest a sikerei miatt illetve a napokban főképpen azért, amiért Azahriah az érdeklődésre való tekintettel már egy második koncertet is meghirdetett a Puskás Arénába.

„ Egészen furcsa mit vált ki a magyar zenei közegből az, hogy egy 21 éves fiu telerakja a Puskas arénát. Nagy eséllyel kétszer is…

Interneten fröcsögő, levitézlett, sosemvolt sikeres sztárok mondják meg a receptet, meg azt hogy ez miért rossz, meg mit kéne máshogy.. Ráadásul van egy kis közeg egy pár megmondóemberrel az élen , akiknek a karrierjük évtizedek óta abban merül hogy ki, hogy az éppen aktuálisan felkapott előadót pocskondiázzák. Minden hangot ismernek a zongorán, de mégis az egész életük arról szólt , hogy próbálkoznak próbálkoznak , de valójában sosem tudtak maradandót alkotni, vagy népszerűbbek lenni mint egy bármely tehetségkutatós 9. helyezett, sőt!!

Ha valaki ilyen sikert ér el, miert nem lehet csak annyit mondani , hogy gratulálok??

Arról vitatkoznak elvileg okos gondolkodó emberek, hogy miért szeret a közönség egy előadót ,dalt, produkciót?! Ergo ízlésről..” – írja Facebook oldalán Majka.

Valóban a mindössze 21 éves Azahriaht, vagyis Baukó Attilát a legtöbb rajongója még Paul Streetként ismerték meg a YouTube-on, ahol pár év leforgása alatt az egyik legismertebb vloggerré tornázta fel magát és jelenleg pedig már több mint félmillióan iratkoztak fel a videóira.

Azahriah, ezt a sikerhullámot, sikerszériát ügyesen lovagolta meg, és a vloggerséggel párhuzamosan kezdte el felépíteni a zenei karrierjét, ami egy igazi Z generációs sikersztori. Mi sem jelzi ezt jobban, mint az, hogy a legeslegelső koncertjére 2021-ben azonnal ezerötszázan kíváncsiak is voltak.