A minap a korai sötétedés idején igazi nem várt meglepetésvendég érkezett az Országos Mentőszolgálat budapesti Központi Mentőállomására, aki ráadásul még a váratlan megjelenésen kívül még egy „meglepetéscsomagot” is szeretett volna a helyszínen hagyni. – tudósított a nem mindennapi esetről a hivatalos közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat.

Igen nagy meglepetést okozott az a 25 év körüli, külföldi férfi az Országos Mentőszolgálat munkatársainak, aki besurrant a Központi Mentőállomás udvarára, majd az épület falánál könnyített magán az elmúlt este.

Az egyik mentőegység éppen a kórházból érkezett vissza állomására, amikor meglátták a fiatal férfit, akit legalább annyira váratlanul ért a találkozás, mint az életmentőket.

Miután az Országos Mentőszolgálat egyik munkatársa kérdőre vonták a fiatalt, az megbánóan magyarázta, hogy fogalma sem volt róla, hogy ez egy mentőállomás és felajánlotta, hogy feltakarítja a tócsát, amit ezt követően meg is tett, majd sűrű bocsánatkérések közepette elhagyta az állomást.