Ma ünnepli 49. születésnapját Puzsér Róbert műsorvezető, politikus, médiaszemélyiség, újságíró, publicista. Puzsér 1974. október 24-én látta meg a napvilágot Budapesten.

Az ezredfordulót követően is számos televízió, valamint rádióműsorban szerepelt. Első televíziós műsora, ahol rendszeres szerepet vállalt, az Magyar Televízióban a Gang c. műsor volt, valamint a rádióban a Szélsőközép. Később a Budapest Tv-n a „Na, Mi Újság” c. médiahack műsorban szerepelt, majd egy rövid ideig az Echo TV-n is megjelent.

Országos ismertségre azonban 2012-ben tett szert, amikor az RTL Klub Csillag Születik c. műsorának negyedik évadában zsűritagként tűnt fel. Puzsér teljesen új szemléletet hozott be a korábbi tehetségkutatókhoz képest a zsűrizésbe. Szókimondó kijelentései, hírhedten szigorú pontozása, és a zsűritársakkal a komolyabb vitákba való beleállása megosztotta a közönséget. Azonban elvitathatatlan, hogy felkavarta a kissé talán már leülő műsor állóvizét.

Később 2 éven keresztül a Ki Mit Tube c. online tehetségkutató műsorban is vállalta, hogy zsűritagként vesz részt. Eközben rádiósként is aktív maradt.

2016 és 2018 között a Hír TV Sznobjektív c. műsorában szerepelt ismételten tartósan a televízióban, melyben 10-es listái különböző politikai, közéleti szereplőket és eseményeket dolgozott fel, illetve néhány egyedi élethelyzet kezelése is megjelent benne. 2018-ban a Hír TV ismételt „hatalomátvételét” követően azonban szerződést bontott a csatornával. 2021-től az ATV-n kapott szerepet az Öt c. műsorban, valamint 3 hónapon keresztül ismételten futott a Sznobjektív is. Eközben az online filmkritikák műfajában is alkotott.

Kemény kritikái több alkalommal jogi eljárás indítását is vonták maguk után. Ezek közül a leghosszabb ideig a Hajdú Péter elleni pereskedése tartott, mely 7 eljárást vont maga után (ebből több az eljárás korai szakaszában megszűnt, mert Hajdú  nem jelent meg a tárgyaláson). De jogi összetűzésbe keveredett Berki Krisztiánnal is.

Puzsér politikai szerepet is vállalt az ezt megelőző években. 2018-ban bejelentette, hogy indul Budapest főpolgármesteri címéért, amiben kezdetben a Jobbik és az LMP is támogatta, azzal a feltétellel, hogy megméretteti magát a Karácsony Gergellyel szembeni előválasztáson. Később azonban a folyamatos ellenzéki médiatámadások miatt kijelentette, nem vesz részt az előválasztáson, és végül párttámogatás nélkül, a az Állampolgárok a Centrumban Egyesület színeiben indult el, ahol 4,46%-ot ért el, ezzel a harmadik legtöbb voksot gyűjtötte össze a két potenciális esélyes, Karácsony Gergely és Tarlós István mögött.

Szerkesztőségünk nevében sok Boldog Születésnapot kívánunk neki!