Több intézmény, fürdő is külön programmal készült az őszi szünet idejére

Elkezdődött az iskolákban az őszi szünet, amely egy hétig tart. Vannak akik nehezen tudják megoldani iskoláskorú gyermekeik felügyeletét. Sokan szabadságra mennek, így lehetőség adódik, együtt eltölteni a szünetet.

A Pécsváradi Vár „Őszi szünet a várban” címmel, egész hétre ajánl programokat. A múzeum minden nap 9-17 óra közt tart nyitva. Lesz többek közt, teakóstoló, mesés-játékos várvezetés, várépítés, ismerkedés az ács és a kovács mesterséggel, valamint érdekes feladatok.

A Harkányfürdő, Őszi Szünidei Nyitva tartással és akciós belépőjeggyel készült a szünetre és mindennap várja a családokat. Családi belépő (2 felnőtt és 1 gyerek): 13.800 Ft helyett 10.500 Ft. Családi jegyhez tartozó további gyermek jegy: 3.600 Ft helyett 2.700 Ft

A Siklósi Várban november 4-én várják a pécsi családokat Pécsi Családok Napja címmel, színpadi műsorokkal, lovagoltatással, íjászattal, arcfestéssel, gurulós játékokkal, légvárakkal és kézműves foglalkozásokkal.

A Bikali Élménybirtok készült az őszi szünetre, maradandó mesés családi kaland. Kicsiknek és nagyoknak is izgalmas élményekkel, őszi kézműves foglalkozásokkal, állatudvarral, Lovagok és Dámák harcával , illetve a Térdszéli Katica című mesével is készültek.

További programokról tájékozódhat itt!