Az index.hu írásában tárja fel a kíméletlen valóságot a 22 éves tetoválóművész hálával kapcsolatban. Mostanra már sajnos kiderült, hogy a fiatal lány is azok között a kivégzettek között van, akiket a Hamász terroristái lefejeztek.

Egy kíméletlen videót is közzé tettek, amelyben jól látszik az, hogy a fiatal német nő meztelen testét a Hamász terroristái Gáza utcáin hurcolják végig. A 22 éves tetoválóművész halálának a hírét már korábban megerősítették, viszont a borzalmas részletekre azonban csak most derült fény.

A támadás idején a fiatal, mindössze 22 éves tetoválóművész önfeledten táncolt az Izrael déli részén megrendezett Supernova fesztiválon, amelyet október 7-én rohamoztak meg a Hamász Gázából kitört katonái. A brutális vérengzésben közel 270 fiatallal a helyszínen végeztek – emlékeztetett a Telegraph.

Shani Louk is a szórakozó fiatalok között volt, ám őt azonban elrabolták.

Az index.hu is figyelmeztet arra, hogy a videót kizárólag csak is erős idegzetűek nézzék meg. Azt a sokkoló videót, és ugyan gondosan kitakart videót, és amit a német Bild tett közzé, ami még kitakarva is felborzolja az idegeket a látottak embertelensége miatt.

Az ominózus videóban Shani Louk meztelen, élettelen teste fekszik egy furgon platóján, amelyen a terrorista katonák páncéltörővel a kezükben diadalittasan mosolyognak a fiatal lány ruhátlan teste fölött.

A teljes írást IDE kattintva olvashatja el.