A rendőrök azzal gyanúsítanak egy mohácsi férfit, hogy egy helyi társasház több tárolójából is lopott, de rablás is van a számláján. – olvasható a rendőrség honlapján.

A rendőrök 2023. november 3-án fogták el azt a mohácsi férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy aznap bement egy helyi társasház lépcsőházába, majd a nyitott alagsori ajtón keresztül eljutott a tárolókig, ahol többnek felfeszítette az ajtaját.

Az ott talált porcelánokat, szerszámokat, konzerveket és befőtteket két szatyorba pakolta, majd próbált angolosan távozni, ám a lépcsőházban útját állta egy asszony. Kérdőre akarta vonni a tolvajt, azonban az két kézzel a falnak lökte, és elszaladt.

A rendőrök hamar azonosították a férfit, majd pár óra múlva el is fogták. Előállították, kihallgatták, majd őrizete vették. Az is kiderült, hogy a férfinak a történtek mellett más folyamatban lévő ügyei is vannak, amelyek kivétel nélkül vagyon elleni bűncselekmények. Csak pár nap telt el azóta, hogy legutóbb kihallgatták – akkor egy ágyneműtartóból kellett előállítani –, ezért a bűnismétlés és elrejtőzés veszélye miatt kezdeményezték a letartóztatását is.

A 19 éves férfi ellen rablás és többrendbeli lopás miatt nyomoz a Mohácsi Rendőrkapitányság.

Forrás: police.hu