,,Elvarázsol hercegnőhöz” kellett sietni a minap az Országos Mentőszolgálat munkatársainak. Egy 30 év körüli fiatal nő ugyanis szerette volna megtréfálni a kedvesét, ami aztán végül egészen félre sikerült.  – olvasható a történet a mesebeli királylányról az Országos Mentőszolgálat hivatalos közösségi oldalán.

Mesebeli királylány jelmezben, gyertyák közt szerette volna meglepni kedvesét Halloween este az a 30 év körüli nő, akinek végül is sikerült mindenkit megrémisztenie.

A kreatív nő ugyanis egy mesét küldött üzenetben vőlegényének, miszerint a királylány mérget vett be és csak a királyfi csókja ébresztheti fel.

Az összezavarodott férfi hiába próbálta ezek után elérni szerelmét, ezért a legrosszabbtól tartva azonnal elindult haza, miközben a mentők segítségét kérte.

Az Országos Mentőszolgálat munkatársai perceken belül a megnevezett helyszínre értek, amivel pedig a tréfás kedvében lévő nőt sikerült alaposan meglepniük.

A félig halottnak maszkírozott hercegnő kínos magyarázkodásra kényszerült az Országos Mentőszolgálat kiérkező dolgozói előtt, amihez aztán rövidesen a kétségbeesett bejelentő is csatlakozott.

Szerencsére a félreértés nagyon gyorsan tisztázódott, a pár pedig nem győzött elnézést kérni az Országos Mentőszolgálat munkatársaitól az oktalan riasztásért.

Az életmentők örültek, hogy végül is megkönnyebbülhettek, amiért nem volt rájuk szükség, és az így aztán a vidámra sikerült napon tovább folytatták a megkezdett szolgálatukat.