A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság különleges programra várja 2023. november 10-én, pénteken délután 15 órakor egy különleges fotós programra várja a természetfotósokat. Az Abaligeti-barlangban a túrák folyamatos haladása miatt nem szabad fényképezni. A mai péntek délután kivételt tesznek, a cél ezúttal a barlang képződményeinek megörökítése lesz. A programon fotós szakvezető segítségével nyílik lehetőség fényképeket készíteni.

Amatőr és profi fotósokat egyaránt várnak!

Az Abaligeti-barlang a Mecsek egyik legismertebb és legnépszerűbb természeti látnivalója. Különleges formájú képződményei közül több nevet is kapott, így látható itt többek között a Pisai ferdetorony, a Flórián-kút, a Kálvária, az Elefántfej, a Karthágó romjai, vagy a Niagara-vízesés.

Találkozási pont: Abaligeti-barlang, pénztár
Időpont: 15.00
A program időtartama: 2 óra
Részvételi díj: a barlangi belépő ára!

Információ: www.ddnp.hu

A programot a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság munkatársa vezeti. A barlangban az átlaghőmérséklet 12°C. Fontos a kényelmes túracipő/bakancs és a megfelelő túrafelszerelés megválasztása. A programon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a DDNPI weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a DDNPI kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához. A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság általános adatkezelési tájékoztatóját az alábbi linken ismerheti meg: www.ddnp.hu/adatvedelem

Forrás: ddnp.hu