A mindössze 15 éves fiú a szerelmi bánata miatt ugrott ki a 8. emeletről Budapesten. Tamást életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, ahol több szervét is kivették. Barátai szerint szerelme szakított vele, ezért a szerelmi bánata miatt akart meghalni a fiatal fiú. – írja a kekvillogo.hu

A végső elkeseredésében a nyolcadik emeletről kiugró fiút életveszélyes állapotban szállították a mentők kórházba. Az öngyilkosságot megkísérlő fiatal, azután vetette a mélybe magát, hogy szakított vele a barátnője. Tamás kiugrott a nyolcadik emeletről, de a csodával határos módon túlélte a zuhanást.

A 15 éves fiú túléléséhez az is hozzájárulhatott, hogy a kétségbeesett fiatal puha földre esett. Ugyanis a napokig tartó esőzések miatt fellazult, földes területre esett, nem pedig a fél méterrel arrébb található kemény aszfaltra.

A szerencsétlenség szemtanúi arról számoltak be, hogy a szülők azonnal a gyermekük segítségére siettek. A kétségbeesett szülők akkor még nem tudhatták, hogy Tamás túlélte-e a szörnyű zuhanást.

Mostanra már némileg megkönnyebbültek, hiszen azonnal hallhatták is gyermekük hangját. Ugyan a fiatal fiú ekkor még egy szót sem tudott kimondani, mert fájdalmában csak nyöszörgésre volt képes.

Az elkeseredésében a nyolcadik emeletről a magát mélybe vető fiút a mentők kórházba szállították, és azóta már több műtéten is túl van.

A szörnyű esés következtében több létfontosságú szerve is olyan súlyosan sérült, hogy már több szervét is el kellett távolítani, többek közt eltávolították az egyik veséjét, illetve a lépét is.