2023. november 26-án, vasárnap játssza az idei utolsó hazai bajnokiját a kozármislenyi csapat. Még egyszer oda kell, hogy tegyék magukat a Merkantil Bank Liga NB II 2023/2024-es tabellájának jelenleg 4. helyén álló mislenyi játékosok.

Most mégis egy egészen más jellegű, nem a zöld füvön elért sikerről számolhatott be a Kozármisleny FC a hivatalos közösségi oldalán.

Bronzérmet szerzett a sportmarketing „Oszkár-díjátadón” a „The Story About Love” című videójával a Kozármisleny Futball Club.

Az idősek világnapjára készített reklám videójukkal fantasztikus eredményt ért el a baranyai kisváros foci klubja. nem is akárhol, ha nem a világ reklámiparának legrangosabb sportmarketing versenyén. Az 1959-ben New York-ban indított Clio Awards versenyén évente megméretteti magát a világ krémje, ahol rengeteg nemzet indul vizuális alkotásaival.

A Kozármisleny FC marketing csapata Hadobás Olivér vezetésével és Szauer Dániel szakmai hozzáértésével így már nem csak a hazai média figyelmét keltették fel.

A kozármislenyi klub az idősek világnapjára, törzsszurkolójukkal, a kozármislenyi Takács Istvánnal, Taki bácsival és feleségével, Edit nénivel készített reklámfilmet. Most a helyi szépkorú házaspár főszereplésével a The Story About Love bronzérmet nyert, a díjátadót New Yorkban, a Lincoln Centerben tartják majd.

Hasonló díjjal a csapat a focipályán is igazán meg lenne elégedve majd a szezon végén…

Az alkotás elértő: https://clios.com/…/hr…/the-story-about-love-507690…