Immáron negyedik alkalommal rendezi meg a Czukor Borsó a Fuss Csúnya Karácsonyi Pulcsiban jótékonysági eseményt. – írja a Siklósi Hírek.

A nevezési díj két darab ezres, a bevételt pedig a térség állatvédői – a Tenkesalja Állatvédő Egyesület, a Kis Mancsok Nagy Szívek Állatvédő Egyesület, valamint a Harkányi Állat és Természetbarátok Egyesülete kapják meg.

A futásra – melynek kötelező eleme mindenki számára a legszebb csúnya karácsonyi pulóver – december 9-én kerül sor, a gyülekező Máriagyűdön, a Czukor Borsóban lesz 14:30-kor.  

A startpisztoly 15 órakor dörren – az eszköz persze csak szimbólum, ugyanis a futásra négylábú kedvenceket is várnak.  A futás után minden résztvevőt vendégül látnak forralt borral vagy teával.

Czukor Borsó, Kis Mancsok Nagy Szívek Állatvédő Egyesület és a Tenkesalja Állatvédő Egyesület  közös eseményére 2023. december 9-én, szombaton 15 órakor kerül sor.

Természetesen az idei évben is a jótékonykodás kapja a főszerepet a vidám, jókedvű sportolás mellett. A futás ezen az a programon „csak” mellékszereplő, de fontos és kihagyhatatlan része az eseménynek.

A nevezési díj 2.000 Ft, mely teljes egészében a Máriagyűd környékén munkálkodó állatvédőknek kerül átadásra.

1. Tenkesalja Állatvédő Egyesület
2. Kis Mancsok Nagy Szívek Állatvédő Egyesület
3. Harkányi Állat és Természetbarátok Egyesülete Közhasznú szervezet

Gyülekező-Regisztráció:
2023. december 9-én, szombaton 14.30 órától a Czukor Borsóban, Máriagyűdön, 15 órakor pedig RAJT!
A futás után minden résztvevőt vendégül látnak forralt borra vagy teára.
A jótékonysági futás távja mindenki számára könnyen teljesíthető, akár még kutyával, és sétálva is.

Habcsók az idei évben is teljes szívével beleveteti magát a szervezésbe és a futásba, hogy minél több állatnak legyen ilyen édes élete, mint neki.
Így aztán azok a Nevezők, akik nem szeretnek, nem tudnak, vagy bármi miatt akadályozva vannak a futásban, helyettük Habcsók a pórázára felkötött szalaggal teljesíti a távot.
A szervezők kérik, hogy az indulók az időjárásnak megfelelően öltözzenek, és a legszebb karácsonyi csúnya pulcsijukat vegyétek fel a 2023-as évi jótékonysági futáshoz.

Forrás: Siklósi Hírek