A Tüke Busz Zrt. járataira rövidesen a MÁV-START Zrt. országos rendszerében is megválthatjuk jegyünket, bérletünket!

Egyre többen választják vásárlásaikhoz az online értékesítési csatornákat, melyek fejlesztése összhangban van a Tüke Busz Zrt. digitalizációs törekvéseivel is. A XXI. században már nem megkerülhető, hogy az utazóközönség azon rétegeit is kiszolgáljuk, akik vásárlásaikkor előnyben részesítik a mobilalkalmazásokon keresztül történő menetjegy-és bérletvásárlásokat.

2023. december 6-ától a MÁV-START Zrt. Jegyértékesítési Rendszerén (JÉ) keresztül a díjszabás változatlanul hagyása mellett 7 díjterméket lehet megvásárolni a Tüke Busz Zrt. járataira (ezeket a díjtermékeket eddig csak papíralapon lehetett megvásárolni):

24 órás jegy: a jegyen megjelölt időponttól kezdődően 24 órán át, valamennyi járaton korlátlan számban igénybe vehető utazásra jogosít.

72 órás jegy: a jegyen megjelölt időponttól kezdődően 72 órán át, valamennyi járaton korlátlan számban igénybe vehető utazásra jogosít

7 napos jegy: a rajta feltüntetett első nap 0:00 órájától az azt követő 7. nap 04:00 órájáig érvényes.

30 napos bérlet: a bérleten feltüntetett – tetszőleges – időponttól 30 napon át, illetve az azt követő napon 04:00 óráig érvényes.

Összvonalas havi bérlet: a naptári hónap első napjának 0:00 órájától az adott időszakot követő hónap 5-én 24:00 óráig érvényesek.

Tanuló havi bérlet: a naptári hónap első napjának 0:00 órájától az adott időszakot követő hónap 5-én 24:00 óráig érvényesek.

Nyugdíjas havi bérlet: a naptári hónap első napjának 0:00 órájától az adott időszakot követő hónap 5-én 24:00 óráig érvényesek.

A MÁV-START Zrt. JÉ rendszere már meglévő, országos lefedettséggel rendelkező rendszer, amelyhez a fenti 7 díjtermék bekapcsolásával a Tüke Busz Zrt is csatlakozni tud, egyedi technikai fejlesztésre ezáltal nincs szükség. A MÁV-START ZRT. JÉ rendszere három értékesítési csatornán teszi lehetővé a jelzett jegy –és bérlettípusok megvásárlását, így a MÁV jegypénztárakban, a MÁV menetjegykiadó automatákból és a MÁV app elektronikus felületén.

Forrás:tukebusz.hu