Amber Rose amerikai modell igen furcsa reggeli rutinról számolt be egy podcastban. A 40 éves nő elmondta, hogy két gyermekének kávét sozkott adni reggelente.

A két kisfiú jelenleg 4 és 10 éves és a megszokott kakaó vagy gyümölcslé helyett kávét isznak, miután felkeltek. Rose elmondta, hogy már maguktól kérik a csésze kávét.

Slash, a négyéves fiam állandóan kávézik. Ezt úgy kell elképzelni, hogy leülök a gyerekeimmel, kávét iszunk, és közben beszélgetünk. Nem viccelek. Szerintem az ilyesmi nem nagy ügy. A négyévesem felkel, és egyből azt mondja: kávét szeretnék és reggelit. Csak egy kis kávéról van szó. Egy kis koffein nem árthat

– mondta az extrém stílusáról is ismert modell-influenszer.

A podcast hallgatóinak megvolt a véleménye a Rose-tól hallottakról. „Egész egyszerűen az a helyzet, hogy Amber Rose egy szörnyű anya” – írta például egy kommentelő.

„Felelőtlenség hagyni a gyerekeknek, hogy kávét igyanak. Ez őrület. Jó lenne, ha utánanézne annak, mennyi koffeint is tartalmaz a kávé, és hogy érdemes-e egyáltalán kitenni ennek a gyerekeket. – írta egy másik.

Forrás: Index