Ma ünnepli 52. születésnapját Till Attila műsorvezető, filmrendező. Az ismert műsorvezető Budapesten látta meg a napvilágot 1971. december 3-án.

Televíziós tevékenysége 1994-ben kezdődött a Múzsa hétvégi ajánlójának vezetésével, majd a Menjünk és a 72 óra c. műsorok vezetése is az ő nevéhez fűződött. 1999-ben az Év Riporterének választották.

Az igazán komoly ismertséget azonban 2002-ben szerezte meg, amikor Liptai Claudiával közösen a TV2 Big Brother c. valóságshowját vezették. Ezt követően Tilla a TV2 arca lett: alig volt olyan fő műsoridőbe szánt vetélkedője, illetve show-műsora a csatornának, amelyben ne kapott volna szerepet. Legtöbbször műsorvezetőként láthattuk, de a Nagy Duett első évadjában például versenyzőként szerepelt Tóth Gabi mellett.

Eddigi pályafutása során 4 alkalommal lett az Év Műsorvezetője, 2007-ben pedig Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszttel ismerték el tevékenységét. Jelenleg a Sztárban Sztár Leszek negyedik évadját vezeti.

Kevesebben tudják róla, de a műsorvezetés mellett filmrendezésben is ért már sikereket. Egyik legismertebb alkotása a Pánik c. film, mely a Budapesti Magyar Filmszemlén 2008-ban a Legjobb Női Főszereplő (Gubik Ágnes) Díját valamint a Film.hu közönségdíját is megkapta. A Tiszta Szívvel c. filmjéért meg az Év Rendezője díjat kapta meg 2016-ban.

Szerkesztőségünk nevében további sikeres éveket kívánunk neki!