A tavalyi évhez hasonlóan idén is megnyitotta kapuit a Jégterasz az Árkád melletti Czinder Parkban. A tervek szerint a pálya 2024. január 31-ig fog működni. A korcsolyapálya hétfőtől péntek 11 és 20 óra között van nyitva (15 és 16 óra között szünetel), vasárnap 10 és 18 óra között (14 és 15 óra között szünetel) tart nyitva.

A pálya használatának díja 1 000 HUF, amelyért cserébe egy 1 000 HUF értékű ÁRKÁD Pécs vásárlási utalványt kap a látogató, melynek teljes értéke levásárolható az ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpontban, az utalványt elfogadó helyeken, az üzletekben. A belépés 6 éven aluliak számára ingyenes. Szintén ingyenes a korcsolyakölcsönzés igazolvány leadása mellett.

A jégpályát mindenki a saját felelősségére látogathatja. A pályán sapka és kesztyű viselése kötelező. A jégpályán étellel és itallal tartózkodni tilos! Cipővel a jégpályára lépni tilos! A jégpálya Üzemeltetője és felügyelősége mindent megtesz a pálya biztonságos működtetése érdekében, azonban a látogatók esetleges felelőtlen magatartása miatt bekövetkező károkért semmilyen felelősséget nem vállal.