Az előző évekhez hasonlóan idén is sor kerül az immáron hagyománnyá vált decemberi jótékonysági kvízre.

A kvíz koncepciója ugyanaz, mint eddig: a csapatok, akik a kvízen részt vesznek, egy pénz- vagy tárgyadományt juttatnak el egy megnevezett civil szervezetnek, és cserébe részt vehetnek egy kvízen, ahol értékes nyereményeket is szerezhetnek a legjobbak.

Az idei évben a Misina Állatvédő Egyesület javára folyik a gyűjtés. A pénzadományokat banki átutalással közvetlenül az Egyesületnek is lehet (Bankszámlaszám: 50700114-16100295. Közlemény: „Jótékonysági Kvíz”), aki pedig tárgyakkal szeretne segíteni (állateledelek, tápok, pokrócok, macskaalom, takarításhoz szükséges eszközök, szerszámok), az a kvízekre közvetlenül is behozhatja. Pénzgyűjtés a kvízek alatt nem lesz.

A nagy érdeklődésre tekintettel ezúttal 2 különböző napon is lejátszásra kerül a kvíz: december 21-én (csütörtök) 19 órától a Kijáratban, míg december 22-én (péntek) szintén 19 órától a Reggeliben mérhetik fel a csapatok a tudásukat. Mivel a csütörtöki nap már telt ház közeli, a szervezők elsősorban péntekre várják az érkezni kívánó csapatokat.

A várost üzemeltető cégek és magánszemélyek is szép nyereményeket ajánlottak fel a résztvevő csapatoknak, a legjobbak Pannon Filharmonikus koncerjtegyeket, színház-belépőket, szabadulószoba-jegyeket vagy akár értékes ajándékcsomagokat is nyerhetnek.

Az eseményről további információt itt lehet találni.