A mai hétfő erősen megnövekedett forgalma kiemelkedően sok közlekedési balesetet eredményezett Baranyában.

Hármas karambol történt ma 17 órakor Pécsen, a Móra Ferenc utcában történt közlekedési balesetnél. A ma esti ráfutásos balesetben három személygépkocsi ütközött Pécsett, a Móra Ferenc utcában. A város hivatásos tűzoltói érkeztek ki a műszaki mentéshez, melynek során áramtalanították az egyik járművet. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet még mindig számítani.

A késő délutáni órákban az 57-es úton Babarc és Lánycsók között a szajki lehajtónál is komoly közlekedési baleset történt, ahol a fotó alapján két teherautó ütközött, amelynek következtében pillanatok alatt óriási torlódás történt.

A déli órákban történt közlekedési balesetnél karambolozott két gépkocsi az 58-as úton a Pogány régiójában a 7-es kilométerszelvényénél. A balesetnél a pécsi hivatásos tűzoltók vonultak ki a műszaki mentéshez, melynek során áramtalanították a járműveket. A baleset helyszínére a társhatóságok is kiérkeztek. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kellett számítani.

A reggel 8 óra előtti közlekedési balesetnél árokba borult egy autó Drávafok és Bogdása között a 41-es kilométer közelében. Letért az úttestről, és árokba borult a személyautó a 5804-es út 41-es kilométerénél, a Drávafok és Bogdása közötti szakaszon. A szigetvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A baleset helyszínére a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozás volt érvényben.

Egy embert a tűzoltók szabadítanak ki az egyik járműből annál a balesetnél, amely Szederkénynél történt nem sokkal reggel 7 óra után, ahol összeütközött két gépkocsi. Frontálisan karambolozott két személygépkocsi Szederkény határában, az 5608-as út 1. kilométerénél. Egy ember beszorult az egyik járműbe. Őt a műszaki mentést végző mohácsi hivatásos tűzoltók szabadították ki. A helyszínen ott voltak a mentők is.

A kora reggeli, 6 óra körül történt közlekedési baleset Villányban, ahol szintén két autó ütközött össze. A tűzoltók Villány, Ady Endre fasorban áramtalanították a járműveket, miután frontálisan karambolozott két személyautó Villányban, az Ady Endre fasorban. A balesetnél a helyi hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést. Az egység áramtalanította a járműveket, amelyekből szerencsére mindenki ki tudott szállni.

Forrás: katasztrofavedelem.hu

Fotó: Facebook/sebességmérés/útinform:Baranya