Az idei évben december 16-án, szombaton délután 13-15 óra között tartja hagyományos állatkarácsonyát a Misina Természet- és Állatvédő Egyesület.

Karácsony közeledtével is köszönik, ha az állatokat szeretők gondolnak a náluk élő állatokra, és ahogy azt a közösségi oldalukon már jelezték is, értesítik az állatszerető támogatóikat, hogy a kis gondozottjaiknak szánt ajándékokat a szokott helyen, a fenyő alatt lehet elhelyezni.

A hagyományosan megrendezésre kerülő Misina Természet- és Állatvédő Egyesület Állatok karácsonyán a tanteremben apróbb ajándékok elkészítésére is mód lesz, hideg ellen pedig a megszokott módon, szokás szerint teával és zsíros kenyérrel védekeznek.

Természetesen ezen a napon is sok szeretettel várja a Misina Természet- és Állatvédő Egyesület az örökbe fogadni, kutyával ismerkedni szándékozó látogatókat, a szokott időben, 13-15.30 óra között, valamint ezen a szombaton is lesz lehetőség a szokásos kutyasétáltatásra is.

A Misina Természet- és Állatvédő Egyesület minden érdeklődőt sok szeretettel vár!

A Misina Természet- és Állatvédő Egyesület tagjai, önkéntesei küldetésüknek érzik az állatok védelmét. Dél-Magyarország legrégebbi állatotthonát 26 éve alapították, Pécsett. 2023-ra pedig már több, mint 10 000 kutyának és macskának segítettek átmeneti szállást nyújtani, majd szerető gazdit találni, és több, mint 30 fajta állatnak nyújtanak ideiglenes vagy állandó otthont. Akár örökbefogadásban, akár csak egy látogatásban gondolkodik bárki is, garantált élményben lehet része a Misina Természet- és Állatvédő Egyesületnél!